Läsplanering februari 2023

Februaris läsning blir lite en fortsättning av januaris påbörjade väg. Jag tänker att jag läser min sista Ernaux så jag blir klar med dem, jag fortsätter på serien om Maj och jag läser ännu en bok av Mukasonga som jag ju läste nyligen. Det ska bli en online-bokcirkel i Tranans facebookgrupp om den som jag tänkte vara med på. Annars vill jag påbörja mitt Selmaprojekt genom att läsa Gösta Berlings saga, läsa Vinternoveller medan det är vinter och Salihu eftersom det är extremt aktuellt med skjutningar och våldsdåd här i Stockholm just nu.

I övrigt rullar livet på om vanligt med en del träning, en vandring, minst tre konserter, två bokcirklar och en dansföreställning. I slutet av månaden kommer ett sportlov som jag hoppas ska innehålla en hel del läsning, mycket vila och har vi tur, kanske en skridskotur i solskenet.

  • Omständigheter av Annie Ernaux (e-bok/hyllvärmare 2022/vidga vyerna)
  • Tills alla dör av Diamant Salihu (fackbok/hyllvärmare 2022)
  • Barfotakvinnan av Scholastique Mukasonga (vidga vyerna)
  • Sörja för de sina av Kristina Sandberg (hyllvärmare 2014)
  • Gösta Berlings saga av Selma Lagerlöf
  • Vinternoveller av Ingvild H. Rishøi (vidga vyerna)
  • barnböcker till Barnboksprat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s