Just nu i februari 2023


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Barfotakvinnan av Scholastique Mukasonga då jag tänkte hänga med i diskussionerna på Tranans bokcirkel om den som börjar på måndag.

Just nu tittar jagI vår herres hage som jag skrev om tidigare i veckan. Mysigt, präktigt och fritt från obehagligheter. Jag fick också upp en blänkare för Happy Valley i mitt flöde häromdagen och tänkte att det kanske vore något att titta på? Men jag är inte riktigt i någon tittar-fas just nu så jag orkar inte lägga tid på tv helt enkelt.

Just nu lyssnar jag inte direkt på något särskilt. Jag tittade/lyssnade på ett 3.5 minutersklipp från Depeche Modes kommande skiva idag om det gills? Men en av oss här hemma spelar rätt mycket musik och då lyssnar jag såklart på det. Som tur är har vi till övervägande del gemensam musiksmak.

Just nu längtar jag efter allt och inget. Jag har mycket kul framför mig men också en del tråkigheter så jag vill gärna att tiden inte går för fort.

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

11 reaktioner på ”Just nu i februari 2023

  1. Bokföring enligt Monika

    Depeche Modes kommande skiva … Jag trodde inte de fanns längre. Nu tycker jag väl att de var som bäst i början, men ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s