Hett i hyllan: Hood Feminism

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Mycket av feminismen handlar om vit medelklass och den här skaffade jag därför i mars 2021 efter att ha sett något tips på Insta tror jag. Det är så lätt att ens perspektiv blir för snäva emellanåt. I samma anda skaffade jag igår Muslimsk feminist? Javisst! Den här låter i alla fall hur intressant som helst och som vanligt förstår jag aldrig varför jag inte läser de böcker jag skaffar…

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Hood Feminism

  1. Bokföring enligt Monika

    Det är förvånansvärt många böcker jag skaffar som jag inte har läst. Än. Jag läser helt enkelt inte lika snabbt som författarna skriver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s