Veckans kulturfråga v. 9 2023

Veckans kulturfråga från enligt O lyder:

Vilka beskrivningar får dig att vilja läsa en bok?

Vilka avskräcker dig?

Jag är svag för karga öar, allt med Skottland och feminism. Om jag ögnar igenom listan över vårens böcker som jag hittills fattat intresse för så är det mycket relationer, människoöden, landsbygd men också historiskt, samhällsaktuellt, klass och sociala orättvisor.

Jag slutar direkt läsa när det vankas uppfläkta kvinnolik. Länge läste jag inte alls deckare men jag har med åren dock insett att jag gillar lite mer mysiga deckare och/eller sådana där karaktärerna inte är platta och klyschiga.

4 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v. 9 2023

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s