Läsplanering mars 2023

Eftersom februariläsningen blev lite trög har jag flyttat över några böcker från den planeringen. Det var min sista Ernaux och nästa bok om Maj som jag aldrig kom fram till. Jag har inga fysiska bokcirklar i mars men har fått min nästa bok från Tranan, Tålamod, som jag tänkte läsa så jag kan vara med och diskutera den online. I Kollektivet ska Straff diskuteras vilken jag skaffade nyss så jag tänker likadant kring den. Månadens fackbok kan då bli Herrarna satte oss dit så lär jag mig ytterligare lite mer om samerna. Jag blev väldigt pepp på Sarah Delshads bok på releasen häromdagen så den tänkte jag nog slänga mig över med ens. I mitt Selmaprojekt tror jag att jag ska titta på lite Gösta Berling alternativt dokumentären om henne. Sist men inte minst har jag redan inlett marsläsningen med att testläsa min kompis ungdomsbokmanus och det var så galet bra! Jag håller tummar och tår för att hon blir utgiven.

  • Omständigheter av Annie Ernaux (e-bok/hyllvärmare 2022/vidga vyerna)
  • Sörja för de sina av Kristina Sandberg (hyllvärmare 2014)
  • Tålamod av Djaïli Amadou Amal (vidga vyerna/ny)
  • Straff av Ann-Helén Laestadius (ny)
  • Herrarna satte oss hit av Elin Anna Labba (hyllvärmare 2022)
  • Muslimsk feminist? Javisst! av Sarah Delshad (ny)
  • barnböcker till Barnboksprat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s