Just nu i mars 2023


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Muslimsk feminist? Javisst! av Sarah Delshad och Straff av Ann-Helén Laestadius. Det ovanliga med bägge de här böckerna är att det är böcker som jag införskaffat i februari och sen börjat läsa nästan direkt. Faktum är att jag påbörjade Delshads bok dagen efter hennes releasefest. Annars är jag proffs på att kasta mig över vissa nya böcker, ställa dem i hyllan och sen skämmas lite när jag hittar dem på bokrean två år senare och då fortfarande står olästa i min hylla…

Just nu tittar jag bara på I vår herres hage varje måndag och det är skönt att inte titta på mer. Jag har i och för sig stirrat på ett pussel de senaste dagarna också vilket jag äntligen blev klar med idag!

Just nu lyssnar jag inte direkt på något. Vinden som viner kanske?

[edit] Just nu njuter jag av att få sitta inne och lata mig eftersom det var fruktansvärt kallt ute idag.

Just nu längtar jag efter mer lov. Det här sportlovet gick alldeles för snabbt och det känns som att jag varken hann vila ordentligt eller göra allt jag ville. Men så är det väl alltid.

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

4 reaktioner på ”Just nu i mars 2023

  1. Bokföring enligt Monika

    Jag tror att det är dags för ett pussel snart. Slutade helt att pussla när vi slutade jobba hemma på heltid förra våren. Då tog plötsligt orken slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s