Hett i hyllan: Draken

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Hand upp du som någon gång köpt en hel serie utan att ha läst en enda bok i serien! Jag förälskade mig i Isabelle Törnqvists söta fågel på Instagram en gång i tiden och därför köpte jag sen också hennes två böcker hon givit ut. När hon sen i september 2021 gav ut den tredje och avslutande delen i trilogin, som jag ännu inte läst, så var jag såklart tvungen att köpa den också. Om jag läst dem ännu? Nej, men fågeln är fortfarande söt!

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Draken

  1. Bokföring enligt Monika

    ✋ Jag räcker upp handen! Förr gjorde jag det ganska ofta, men jag har bättrat mig på den punkten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s