Hett i hyllan: Bära och brista

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I december 2021 var jag på fina Bokskogen butik och letade efter julklappar. Det slutade med att jag handlade Bära och brista till mig själv istället.  Även om det är en barnbokhandel så brukar Anna som har butiken alltid ha en del vuxenlitteratur inne och särskilt från lokala förmågor. Butiken ligger i Hökarängen, Stockholm, där Sara Lövestam själv bodde fram tills ganska nyligen. Jag har ju läst första Monikabok och som alltid med Sara så älskar jag hennes böcker. Jag vet inte riktigt varför jag inte tagit tag i fortsättningen på serien än men det lär inte dröja alltför länge till!

10 reaktioner på ”Hett i hyllan: Bära och brista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s