Läsplanering maj 2023

Maj månads läsplanering är delvis en copy-paste av aprils eftersom jag inte fullföljde den särskilt väl. Inledningsvis tänker jag slutföra de påbörjade böckerna, därefter njutläsa Simona och så har jag ett par korta hyllvärmare som uppfyller en rad olika kriterier. Det lär inte bli några bokcirklar i maj så förhoppningsvis blir det tid över till bonusläsning alternativt broderi vilket hamnat på paus, igen.

Träningen går in i slutfasen inför maran så det blir en del löpning och lite mer överkroppsfokus i gymmet för att spara benen. Jag ämnar försöka få in lite mer yoga också vilket jag inte lyckats med sedan januari, jag tror min kropp skulle gynnas av det i nuläget. Kulturellt ser det ganska lugnt ut med en bokcirkel jag redan är färdigläst till, en bokhelg som tyvärr inte innehåller jättemånga lockande punkter för min del och så månadens höjdpunkt: Depeche Mode! Utöver detta lär det bli en del dödsborensning också.

  • Outlander av Diana Gabaldon (hv 2017)
  • Anna Karenina av Leo Tolstoy (påbörjad biblioteksbok)
  • Ett otänkbart öde av Simona Ahrnstedt (ny)
  • Omständigheter av Annie Ernaux (e-bok/vidga vyerna)
  • Patriarkatet faller av Marta Breen (fackbok/vidga vyerna)
  • Elefanten som gick upp i rök av Haruki Murakami (hv 2014/vidga vyerna)
  • några böcker till Barnboksprat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s