Hett i hyllan: Patriarkatet faller

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Vi har kommit till 2022 och jag mins inte om det här var årets första bokinköp men det kan ha varit så. Fantastiskt att det dröjde ända till februari då ju! Jag var en sväng på stan och tror min sambo besökte en skivaffär varpå jag gick till Gamla stans bokhandel så länge. Där föll mina ögon på den här ungdomsboken som var så himla läcker, och jag är intresserad av all feministisk litteratur, så jag köpte den!

Marta Breen är en norsk författare, journalist och feminist som även skrivit Kvinnor i kamp vilken jag inte heller har läst, ännu. Men jag har i alla fall plockat fram den här boken och ställt den i tbr-hyllan så får vi se hur det går!

2 reaktioner på ”Hett i hyllan: Patriarkatet faller

  1. Bokföring enligt Monika

    På omslaget ser det ut som att det ska vara en grafisk roman, men det kanske det inte är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s