Bokbloggsjerka 20-23 juli

Dags för veckans bokbloggsjerka igen:

Om du fick välja, vilka böcker skulle du vilja se publicerade redan IDAG och varför?

Idag åker mina barn till deras pappa och av två veckors härlig semester återstår endast en smått ångestfylld helg innan jag på måndag börjar arbeta igen. Jag har förvisso en veckas semester kvar i augusti men det jag hade behövt i helgen för att fly undan verkligheten vore ett tidigt ex av Simona Ahrnstedts Betvingade som ju kommer väldigt snart. Efter den hade jag velat läsa Thåströms självbiografi, om han bara hade skrivit någon.

19 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 20-23 juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s