Booked igen…

I morse var en trött men skön semestersovmorgon. Jag tvingade upp ögonen och inledde morgonritualen: kolla fejjan och kolla readern. Jag läste och dagarna går’s inlägg om att idag skulle man hänga på tangenterna för att få ett ex av Örfilen från Booked. Jag som är överbelamrad med sidor ”att läsa” blev såklart intresserad, jag har läst om denna tidigare och blivit nyfiken. I samma sekund kommer mejlet från Booked som jag svarar på och boken är min!

Det var någon häromdagen som frågade om man förändrat sin läsning sedan man började bokblogga. Mitt svar är resolut JA.

Jag läser mer

Jag köper fler böcker

Jag upptäcker fler böcker

Jag boknördar mig till förbannelse

Jag tar på mig långt fler böcker än vad jag har möjlighet att läsa, särskilt som skolan börjar snart, men det är som ett sorts gift och jag har svårt att låta bli. Så, nu är jag booked till både 4 och 10 september!

2 reaktioner på ”Booked igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s