Bokbloggsjerka 22-25 februari

Förra veckans jerka hade en av de mest intressanta frågorna ever men jag har ännu inte hunnit klicka mig igenom alla svaren till den. Nu är det dags för den här veckans bokbloggsjerka:

Brukar du drabbas av lässvackor ibland och hur gör du i så fall för att ta dig ur dem?

Sara Pepparkaka ger ett sådant uttömmande svar på denna fråga att jag inte annat kan än att skriva under på det. Om jag bortser från min åratal långa lässvacka där jag hade en hel del saker som kom i vägen för läsning överhuvudtaget så har jag sedan bloggstarten inte upplevt någon större lässvacka än att ett fåtal böcker inte har varit tillräckligt lockande så att jag istället hela tiden valt någon annan bok och låtit läsningen av den ”trögare” boken dra ut på tiden ordentligt. Men jag känner aldrig att jag inte vill läsa på så vis att jag tycker läsning är tråkigt. Om jag inte vill läsa så handlar det bara om att jag kanske är för trött eller har 1000 andra saker att göra eller att jag bara dumsurfar (för att jag är för trött och har 1000 saker att göra). Lässtress däremot, kanske nästa veckas fråga? Det har jag konstant över att aldrig hinna med alla böcker i världen som väntar på mig!

12 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 22-25 februari

  1. Du och Sara Pepparkaka har verkligen träffat huvudet på spiken. Jag känner precis som du, läslust har jag mer eller mindre alltid, det är bara trista böcker som stör ibland 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s