Lucka 8 – En mörderska bland oss

julkalender 2014

När jag läste Himmel och helvete hade jag ännu inte besökt Island men när jag läste den här boken hade jag  det. Med facit i hand så ger bägge böckerna utmärkta beskrivningar av den isländska miljön och de stämningar som finns där. Nu råkar Kent vara australiensiska men jag är beredd att sluka allt av och om Island om det fortsätter att vara så här sjukt bra som de här böckerna är. Kents debut om den dödsdömda pigan Agnes är en klockren fullpoängare och jag ser väldigt mycket fram emot vad som mer kan komma från henne!

Läs vad jag skrivit tidigare om En mörderska bland oss här.

Ge den till: Någon som behöver årets bästa läsupplevelse presentinpackad.

En mörderska bland oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s