Lucka 9 – Herr Bohm och sillen

julkalender 2014

Herr Bohm och sillen var mitt första inlägg på Barnboksprat och faktiskt mitt första inlägg någonsin i bloggvärlden, förutom själva presentationen av mig då. Jag var sjukt nervös inför att blogga eftersom att jag inte gillar att bli bedömd. Kanske dumt att börja skriva offentligt då kan man tycka men jag ville ju så gärna. Jag var till och med anonym på den här bloggen ett tag innan jag tyckte att jag blev varm i kläderna. Hur som helst så valde jag den här boken till mitt första inlägg för att den är så otroligt skön. Herr Bohm fiskar upp en sill ur havet och vänjer den vid att leva på land och gå i koppel. Boken ger lätt upphov till många spännande diskussioner vid högläsning.

Läs vad jag skrivit tidigare om Herr Bohm och sillen här.

Jag hade velat skriva att du skulle ge den till ett/flera barn i din närhet för att kunna läsa den tillsammans men den verkar vara väldigt slutsåld så jag får istället rekommendera dig och barnet/barnen ett trivsamt julbesök på ett närliggande bibliotek!

herr-bohm-och-sillen (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s