Lucka 10 – Mina fräknar

julkalender 2014

Jag hittade Mina fräknar lite så där i förbifarten men åh vad jag tyckte bra om den. Huvudpersonen Karin tog jag till mig som en ny vän och jag ville så gärna hjälpa henne och liksom ruska om henne emellanåt. Sofia Hallberg verkade länge jobba på en ny bok vid namn Spårvagnen men den kom aldrig ut och Hallberg själv är mer eller mindre spårlöst försvunnen från nätet just nu. Jag hoppas att det inte hänt något och att hon kommer tillbaka till författarskapet för det här var en jättefin debut.

Läs vad jag skrivit tidigare om Mina fräknar här.

Ge den till: Någon som behöver lite pepp att ta rätt väg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s