Lucka 16 – Harry Potter-serien

julkalender 2014

Jag var för gammal när Harry Potter först dök upp för att gripas av hypen. Jag fattade aldrig vad som var grejen. Sen blev jag äldre och fick barn som i sin tur blev äldre och som tittade på filmerna och läste några av böckerna själv. Jag såg några filmer med ett halvt öga men fattade fortfarande inte grejen. Till sist läste jag hela serien och DÅ fattade jag grejen!

Mina recensioner om böckerna är inte så utförliga eftersom att jag inte har velat spoila. Men om du mot förmodan inte läst dem så behöver du ändå inte läsa mer om dem utan bara läsa dem. Gör det snabbt för det är jättejobbigt att råka ut för spoilers när man är mitt inne i serien. Jag är själv vis av erfarenhet vad gäller den punkten.

Ge dem till: Alla stackare som inte läst dem!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s