Just nu…

insåg jag att jag inte alls hade Never let me go hemma utan det var ju såklart Återstoden av dagen då vi läste den i bokcirkeln för några år sedan. Nu bestämde vi oss för att läsa ytterligare en Ishiguro och när jag väl skulle till att börja fanns det alltså ingen bok hemma att läsa. Inte heller verkar den gå särskilt lätt att få tag i på bibblan och den finns inte heller som e-bok där. Så just nu testar jag något jag har svårt för; jag lyssnar på den som e-bok då den fanns som radioföljetong på Sveriges radio.

Jag har bara lyssnat på två e-böcker i mitt liv, det var en gång när jag var rejält supersjuk och inte orkade läsa. Jag blir lite stressad av dem och har svårt att ta in handlingen. Måste ge mina elever en eloge som lyssnar så fint på mig när jag högläser.

Annars har jag lyssnat en hel del på Jenny Wilsons Rapin’ just nu. Fantastiskt bra låt och jag ser mycket fram emot fullängdaren.

Godaste chokladen just nu är iChoc Super nut. Smakar precis som Marabou helnöt. Slurp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s