Sommarläsningshögen

Bättre sent än aldrig. Jag har ju haft semester i tre veckor redan men har kvar ytterligare fem veckor innan höstterminen drar igång. Sommaren startade segt läsmässigt men nu börjar det ordna upp sig och jag fick lite inspiration att göra i ordning en hög. Sen får vi se vad som verkligen blir läst. Just nu är jag halvvägs igenom Americanah och några av böckerna i högen är påbörjade någon gång men vissa behöver ändå startas om. Man kan tycka att jag har hur mycket lästid som helst framför mig men jag har så många olika intressen att jag ibland inte vet var jag ska börja. Och då slutar jag lite för ofta framför slösurfningen. Hittills går i alla fall delar av träningen lysande, alltid nåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s