Helgfrågan v. 49

Det är fredag morgon och jag hänger på Mias helgfråga igen.

Vad önskar du dig i julklapp?
På riktigt: ingenting. Förutom fred på jorden, en frisk planet och mer rättvisa i världen och sådana saker. Jag saknar inget särskilt i mitt liv just nu och gör jag det kan jag köpa det själv. Vi satsar på en hållbar jul med skralt under granen i år.

Bonusfråga: Är det något speciellt godis du måste göra eller köpa till jul?
Ja, jag skrev ju om fikonbollarna häromdagen, sen gillar (även) jag Rocky road och så brukar jag göra några diabetesvänligare chokladbollar med dadlar i (åt svärfar men fler gillar dem). I många år gjorde jag knäck men den känns inte lika viktig längre. Fikonbollarna är definitvt nr 1!

3 reaktioner på ”Helgfrågan v. 49

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s