Hett i hyllan: Kyss mig först

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I december 2013 kunde man snappa åt sig lite gratis e-böcker hos Modernista. Två böcker laddade jag ner och den ena var Kyss mig först av Lottie Moggach, helt enkelt för att jag blev nyfiken på den. När jag läser om den idag så känns den väl sådär, jag greppar inte riktigt vad den handlar om mer än att en tjej är ute på en sajt på nätet och något händer. En psykologisk thriller ser jag att den omskrivs som. Inte mitt förstahandsval kanske men samtidigt är det ju en e-bok så den lär få hänga med igenom bokutrensningar då den liksom inte tar någon fysisk plats. Den kanske t.o.m. är perfekt lättsmält jullovsläsning?

 

7 reaktioner på ”Hett i hyllan: Kyss mig först

  1. Pingback: Hett i hyllan: Matrosen & stjärnan | Bokdivisionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s