Helgfrågan v. 52

Det är fredag kväll och jag hänger på Mias helgfråga igen.

Vad fick du för böcker i julklapp?
Jag önskade mig ju ingenting men fick faktiskt en bok av svärisarna: Alla dessa promenader i Stockholmstrakten. Ska kika närmare i den och se om jag upptäcker några guldkorn att gå till i sommar. Nu under vintern så nöjer jag mig nog med mina löpturer i stan och däromkring. Jag fick också ett presentkort av mamma som jag delvis använde till att köpa Kring denna kropp av Stina Wollter. Den ser jag mycket fram emot att läsa!

Bonusfråga: Hur ska du fira in det nya året?
Vi är alltid hemma och mest bara myser!

6 reaktioner på ”Helgfrågan v. 52

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s