Hett i hyllan: 3 x Jón Kalman Stefánsson

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Idag presenterar jag tre böcker på en gång. Det var nämligen så att jag läste Himmel och helvete av Jón Kalman Stefánsson 2012 och tokälskade den. I februari 2014 var jag inne i en ”jag vill äga alla böcker av mina favvoförfattare”- period och då köpte jag ett gäng av Stefánssons böcker i pocketformatet på nätet. Det jag älskade med Himmel och helvete var a) språket och b) den isländska miljön. Jag fattar inte att jag haft dem olästa i så många år! De här tre köpte jag i alla fall och han har väl skrivit ytterligare en eller flera nya nu också.

  1. Änglarnas sorg
  2. Människohjärtat
  3. Sommarljus och sen kommer natten

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: 3 x Jón Kalman Stefánsson

  1. Sommarljus och sen kommer natten har jag läst och den gillade jag. Den fick mig att vilja läsa mer av Jón Kalman Stefánsson, men det har jag ännu inte gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s