Helgfrågan v. 3

Det är fredag kväll och jag hänger på Mias helgfråga igen.

Har du avslutat någon serie för att den blivit superdålig? 
Hm, jag är inte i första hand en serie-läsare. Läste alla Harry Potter för några år sedan och det är nog det mesta jag läst i serieväg. Har också läst alla hittills utgivna i Sagan om is och eld (Game of Thrones). Sen har jag såklart läst en drös trilogier som Sagan om ringen (som tydligen inte är en trilogi utan bara delades upp på tre böcker av kostnadsskäl läste jag nu), Hungerspelen, Cirkeln och Simona Ahrnstedts trilogier. Det har nog hänt att jag läst första boken i en trilogi och sen inte varit sugen på resten, så var fallet med ex Rädda mig inte och nyutkomna Lifterskan.

Bonusfråga: Har du något tips på en bra TV-serie?
Jag är periodare när det gäller TV-serier. En som jag verkligen gillat, och blivit sjukt frustrerad när den försvann, är This is us. Jag tittade på Viafree och sen bara slutade de sända den. Annars gillar jag Game of Thrones och The Walking Dead fast vi har inte tittat på den sistnämnda på ett par år nu. Vi hinner inte riktigt med det helt enkelt!

4 reaktioner på ”Helgfrågan v. 3

  1. Jag avskyr när TV-bolag gör så där, bara slutar med en serie. Nu för tiden är det ju omöjligt att hinna med alla TV-serier man vill se. Nästan lika omöjligt som alla böcker man vill läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s