Hett i hyllan: 40 – constant reader

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Jag har aldrig varit något fan av Linda Skugge, men heller inte någon direkt motståndare till henne. Under hela 90-tals-feministvågen med Fittstim och allt det där så låg jag och sov under någon sten och missade liksom allt. Jag har endast läst en bok (1989: leva eller överleva) som hon skrivit tillsammans med sin syster och den var ok men lite konstig.

När jag gick igenom min mejl för något år sedan så hittade jag den här boken, 40- constant reader som pdf. Linda hade själv skickat ut den till olika bokbloggare i april 2014. Jag sparade den och tänkte att jag kanske ändå ville läsa den någon gång. Boken är vad jag förstår någon slags självreflektion över hur det är att vara Linda Skugge. Många som har läst den verkar ändå ha gillat den.

 

En reaktion på ”Hett i hyllan: 40 – constant reader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s