Läsplanering december 2019

Jag hade nog tänkt att hålla december som en fri läsnings-månad eftersom jag inte har några bokcirklar. Eller jo en, men det har blivit uppskjuten pga sjukdom och boken är redan läst. Men jag vore inte jag utan egengjorda regler så jag har såklart skapat mig en lista av böcker som borde läsas av olika anledningar.

December innehåller ju ett halvt jullov och även om det alltid är lite fix inför jul (men det blir mindre och mindre känner jag) så är jag ledig nästan halva månaden. Det är inte så mycket annat inplanerat heller, nu har förvisso snart första halvan redan gått men jag har mest ägnat den åt att vara sjuk. Så nu hoppas jag på att bli frisk, sätta igång träningen, fika lite med vänner och så är det återigen dags för Avantgardet-konsert!

Så det här kan jag välja bland under december:

Hyllvärmare samt utmaningen En sydamerikansk bok

  • Yarden av Kristian Lundberg
  • 2666 av Roberto Bolaño

Rec.ex:

  • När ljungen blommar av Petra Rhodin
  • En barnbok

Påbörjat 2019 – läsa klart:

  • Så jävla trött av Gemma Hartley (släpande bokcirkelbok)
  • Dolda i det fullt synliga av Nuruddin Farah (släpande bokcirkelbok)

Förutom att 2666 har samma omfång som Bibeln ungefär så är det ingen omöjlig lista. Tre av böckerna är t.o.m. påbörjade. Sen har jag fått lite presentkort när jag fyllde år och det kliar i fingrarna att köpa några nya böcker, främst facklitteratur, men jag kanske ska hålla mig till efter jul så jag kan fokusera på dessa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s