Hett i hyllan: Jag är Malala

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Jag har nu bara runt 10 böcker kvar att lyfta på min hyllvärmarlista! Fast så snart klockan är slagen på nyårsafton så kommer ca 30 nya böcker att kvalificera sig. Så du som ett tag blev lite orolig att jag skulle försvinna från den här eminenta Hett i hyllan-torsdagen kan pusta ut. 😀

Dagens bok är Jag är Malala av Malala Yousafzai & Christina Lamb vilken jag räddade ur övriga familjens bokhyllerensning i juli 2017. Jag har för den delen tre ikea-kassar med barn- och ungdomsböcker att göra av mig. Och då har jag ändå tagit en rejäl hög till min nya klass. Jag har nog ett par faktaböcker till som jag kan ta med men sen är det många ungdomsböcker som inte riktigt passar sig för 7-9-åringar. Jag är så himla dålig på att göra mig av med saker men tänker att de nog kan glädja både en och annan förälder såhär i julklappstider.

Boken om Malala har inte fått helt översvallande recensioner men jag tänker att den ändå kan vara en intressant läsning så jag låter den stå kvar på min att läsa-lista. Däremot kanske jag ska göra en ny utrensning av hyllvärmarna så här i jul då det säkert finns en och annan bok som jag tappat intresset för sedan förra julen. Eller författare för den delen. Vet inte om jag någonsin vill läsa mer Strindberg t.ex. Avdelningen misogyna gubbar må vara genier men det finns så många fler författare som väntar.

 

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Jag är Malala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s