Hett i hyllan: Mina drömmars stad

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Häromdagen såg jag någon sådan där lista på Selma Stories som hette något i stil med ”Böcker du säger att du läst fast du inte har det”. Bara det att min högstadielärare såg till att jag läste minst hälften av dem redan då, antingen genom att förorda dem eller genom att jag ville imponera och läste en drös på eget bevåg. Jadå, så var det, men svenska och övriga språk var mina paradämnen och jag gillade faktiskt böckerna redan då. Några av böckerna har jag tänkt att jag borde läsa om men jag tror att den enda jag faktiskt läst om hittills är Hemsöborna.

En annan av böckerna jag läste när det begav sig var Mina drömmars stad så när övriga familjen hade en bokhyllerensning i juli 2017 plockade jag på mig den just för att jag vill läsa om den någon gång. Jag borde ju läsa hela serien men det har inte blivit av ännu.

2 reaktioner på ”Hett i hyllan: Mina drömmars stad

  1. Jag kan relatera lite till det där med svensklärare. Själv läste jag hela Utvandrarsviten i nian, dock vare sig för att läraren rekommenderade böckerna eller för att imponera. Jag blev så vansinnigt arg när hon typ sa ”Men lilla vän, Utvandrarna är nog alldeles för tjock och svår för dig att läsa”. Så det blev alla böckerna i stället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s