Mitt bloggår 2019

2019 kände jag äntligen att jag var tillbaka ordentligt på bloggen – härligt! Jag har med något enstaka undantag haft en relativt jämn ström av publicerade inlägg och antalet sidvisningar har legat i linje med förra året vilket i sin tur var ett uppsvings-år efter några sämre år.

Jag har känt mig motiverad att blogga under året och även att ta tag i mitt recensionsskrivande som jag berättade om häromdagen. Jag lyckades gå ifrån min fyrkantighet och använda mig av enklare format vilket sänkte tröskeln till att komma igång. Extra kul var också att jag äntligen kom iväg till bokmässan i år där jag träffade många andra bloggare!

Topp 5 över mest visade inlägg under året ser ut så här:

  1. Att beskriva bokens handling
  2. Spår i snön
  3. Frid på jorden
  4. Löpträningen mitt i livet
  5. Konsten att städa

”Att beskriva bokens handling” har varit mitt mest visade inlägg sedan jag skrev det och lär fortsätta att vara det för all (bloggens) framtid. Nästa två är två noveller som gissningsvis analyseras av skolelever. Kul är att min recension av Löpträning mitt i livet är så pass populär och lite roligt att Konsten att städa tog femteplatsen med tanke på hur hårt jag sågade den. 🙂

En favorit är att kolla på sökord som folk hittat hit med. Några godbitar i år är:

  • handling för en som läser (inköpslistor för en läsare? nja, det kan jag inte erbjuda…)
  • lättporr (de hittade förmodligen detta)
  • inte äga böcker (oh yes, återkommande tema i mina inlägg!)
  • kinesisk bok om blod (yes, Det röda fältet dryper av blod)

Annars är det såklart många googlingar från elever som hoppas få hjälp med sina textanalyser.

Inför 2020 hoppas jag på ett ännu bättre bloggår med många skrivna inlägg, många recensioner och gärna många besökare. Tack till dig som hittar hit och läser och kommenterar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s