Bloggplaner för 2020

Mina bloggplaner för 2020 handlar i mångt och mycket om att fortsätta på mitt under 2019 inslagna spår. Skriva hyfsat frekvent (men inga antalsmål), försöka få ur mig recensioner av lästa böcker på en gång och fortsätta beta av gamla obloggade böcker, 62 st i nuläget. Jag har landat i tre olika modeller för mina recensioner, en väldigt enkel: måndagsmikron, en lite mer utförlig variant och så en ännu mer omfattande variant för recensionsexen.

Återkommande bloggutmaningar som jag gillar är Hett i hyllan som Bokföring enligt Monika håller i då den får mig att se mina egna hyllvärmare och återuppväcka peppen för dem samt En smakebit på søndag som de två norska bokbloggarna Flukten fra virkeligheten och Betraktninger delar på värdskapet för då den får mig nyfiken på många andra böcker plus ger en liten inblick i vad folk läser just nu!

Min läsning fortsätter att vara ganska styrd på det viset att jag är med i tre bokcirklar och jag kan inte släppa någon av dem i nuläget. Det är så trevliga människor i allihop och det är så kul att diskutera böcker! Men det gör ju såklart att vissa månader har jag tre bokcirkelböcker att läsa så det skapar lite mindre utrymme till ”jag läser vad som faller mig in-läsning”.

Jag älskar dessutom att skapa hittepå-regler och efter ett par år med misslyckade utmaningar, vilket fick mig att sluta med utmaningar, så har jag nu hittat tillbaka til dem! Och jag blev taggad av att jag faktiskt gjorde bra ifrån mig på dem förra året. Så i år har jag fyra olika utmaningar av varierande karaktär där tre av dem handlar om läsning. Ni inser ju snabbt att det här snävar in och fyrkantiggör urvalet av min läsning ännu mer. Tråkigt kan tyckas och jag är beredd att delvis hålla med men en del av mig finner en tillfredsställelse i att bocka av i listor och att lyckas med utmaningar. Så jag ser fram emot det. Jag kommer att berätta mer om mina utmaningar de kommande dagarna och ni hittar dem allihop under fliken Utmaningar 2020.

Jag älskar verkligen bokbloggarvärlden och en del av min identitet är att vara bokbloggare så jag vill även bli bättre på att besöka andras bloggar och läsa och kommentera där. Jag går inte med på att vi är ett utdöende släkte som ska ersättas av Instagrammare även om jag uppskattar Instagram och den aktivitet som sker där också.

Jag hopas vi ses eller hörs under 2020!

2 reaktioner på ”Bloggplaner för 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s