Hett i hyllan: Till försvar för kvinnans rättigheter

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I augusti 2018 köpte jag på mig ett gäng böcker med feministiska aspektet för att fortbilda mig själv. Där ingick såklart den här urfeminism-boken och jag tänker att det är spännande att läsa hur tankarna gick där i slutet på 1700-talet. Nu har jag läst många andra böcker på temat sedan dess men den här ska allt bli läst den med, så småningom!

 

8 reaktioner på ”Hett i hyllan: Till försvar för kvinnans rättigheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s