Hett i hyllan: Yoga för dig som tränar

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Jag har faktiskt delat en smakbit från den här en gång vilket betyder att jag påbörjade men inte avslutade den. Sen är det såklart inte meningen att läsa en sådan här bok från pärm till pärm men jag brukar vilja ha ögnat igenom det allra mesta för att betrakta den som läst och kunna recensera den. Så den får befinna sig bland hyllvärmarna tills jag gjort just allt det.

Jag gillar generellt träningsböcker och lade ner den här i en varukorg i augusti 2018 för att komma upp i gratis frakt-nivå. Jag yogar ju alltid med Adriene online och älskar henne men tyckte ändå att den här hade en intressant vinkel på yogan. Just att kunna komplettera din övriga träning. Jag har bl.a. fokuserat under juli på övningar för höfter och ljumskar eftersom att jag påbörjade en s.k. runstreak (springa varje dag) i juni och det är lätt att man blir tajt och stel just i höfter och ljumskar när man springer mycket.

Jag älskar att yoga men har ju så himla många intressen och hobbies att jag ofta kommer ur yogarutinen. Just nu har jag ju semester och siktar då på att även yogastreaka vilket gått bra ibland och sämre ibland. Men jag inser att det helt realistiskt kommer att bli tufft att både springa och yoga varje dag när jobbet startar. Även om jag ibland redan nu kört 6 minutersyoga för att få med dagens yogan. Och det borde jag ju kunna hinna? 🙂

8 reaktioner på ”Hett i hyllan: Yoga för dig som tränar

  1. Den där tror jag inte ens skulle hitta hem till mig…
    Har provat yoga, men mina muskelbesvär gör det besvärligt, det fungerar liksom inte. Hittade en instruktör som var fantastisk och gav mig egna anpassade övningar, och då var det ju jättebra.

    1. Adriene, som jag gillar, pratar om att man ska hitta känslan och inte tvinga sig in i några positioner. Jag ser inte alls ut som hon gör när jag kör hennes pass men det k ä n n s bra! 🙂

  2. Jag har aldrig provat yoga, men jag har kommit så långt att jag funderar på det 🙂 Det kan vara så att min nacke och axlar hade gillat det, men egentligen skulle jag hellre vilja prova Tai chi eller liknande, men det är ju det där med heltidsjobb och begränsat antal timmar på ett dygn…

  3. Pirjo Saloniemi

    Det är alltid problematiskt när man har många intressen och hobbies, det är svårt att få tiden att räcka till för allt man vill göra.

  4. Även om jag bara gör hemmagympa med Sofia så tycker jag att det är positivt att det finns olika slags träningsböcker så var och en kan nog hitta sin grej när det gäller träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s