Hett i hyllan: Smartare löpning

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I november 2018 fyllde jag år (eller well, det gör jag såklart varje år i november..) och pappa kom med en present på eget bevåg. Han såg att den handlade om löpning och tänkte att det kanske var något för mig. 🙂

Helt ute och cyklade var han såklart inte. Jag har faktiskt läst Månströms första bok om löpning och den var ok. Jag gillar Petra även om jag ibland tycker att hon går lite på repeat och ältar saker men vad jag förstår så har hon inte heller haft det särskilt lätt alla gånger så det är klart att hon bär med sig grejer.

Just den här boken har undertiteln ”100 hacks för roligare rundor och bättre träning” men jag har inte bläddrat i den så jag vet inte exakt vilken typ av tips som förmedlas. Säkert är dock att den kommer att bli läst framöver så jag återkommer med mer info då helt enkelt!

10 reaktioner på ”Hett i hyllan: Smartare löpning

    1. Det är nog ingenting för mig om jag inte vill läsa den av ren nyfikenhet för att se hurdan en sådan bok kan vara. Men risken är inte så stor. Bra att såna böcker finns i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s