Hett i hyllan: I taket lyser stjärnorna

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Alltså, efter den här boken har jag faktiskt bara 4 stycken ”äkta” hyllvärmare kvar i hyllan! Men inte kan jag vara utan de här hyllvärmartorsdagarna heller så jag får väl gå över till min kategori bokhylleböcker! Vi befinner oss i december 2018 vilket just är anledningen till att det är en utav de sista hyllvärmarna. Jag räknar bara böcker som är två kalenderår gamla som hyllvärmare. Även om definitionen blir lite fånigt ju längre mot årets slut det lider.

Svärmor kom då en dag förbi med I taket lyser stjärnorna av Johanna Thydell och det är en bok jag hört mycket gott om så jag ärvde den gladeligen. Det är en ungdomsbok, hennes debut och den har både blivit prisbelönt och filmatiserad. Boken handlar om Jenna och hennes cancersjuka mamma och är troligtvis sorglig men riktigt bra.

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: I taket lyser stjärnorna

  1. Jag tycker att jag känner igen den här boken, åtminstone känner jag igen författaren.

    Klart du inte kan sluta när hyllvärmarna tar slut! Om några månader så blir ju ett helt år hyllvärmare 🙂 Tror minsann att du definierar hyllvärmare likadant som jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s