En smakebit på søndag: Feberflickan

en smakebit

De två norska bokbloggarna Flukten fra virkeligheten och Betraktninger delar på värdskapet för En smakebit på søndag som de bästa varannan veckas-föräldrarna! Tanken är att bokbloggare varje söndag uppmanas att välja ett stycke ur en bok de läser just nu för att väcka nyfikenhet och intresse för den.

Veckan har varit bra men jag har varit väldigt trött efter jobbet och lagt mig extra tidigt flera kvällar, trots att jag precis hade höstlov. Fyllt år har jag gjort också och då fick jag lite choklad och ett par böcker. Jag har aldrig varit någon storfirare av min födelsedag så coviden ändrade inte alltför mycket mer än att inga föräldrar kom och fikade.

Läsa har jag orkat göra litegrann och i fredags läste jag faktiskt i flera timmar och läste ut Hetta av Jane Harper. Annars har det blivit ett par kapitel i Feberflickan nästan varje kväll. Denna hyllvärmare som bott hos mig sedan 2012. Jag tycker om den och den är väldigt suggestiv och långsamt uppbyggd på ett bra sätt.

Jag blöder. Trasorna jag försökt stoppa blodet med är genomvåta och jag känner hur det går igenom och fläckar klänningen. Jag går uppför trappan för att byta om. En droppe blod faller på ett av trappstegen som jag ännu inte bonat, jag trampar på den med skospetsen men lyckas bara göra fläcken större. Jag torkar upp med klänningsfållen och fortsätter trappan upp.

26 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Feberflickan

  1. Östnäs är jag nyfiken på. Har tänkt att jag nog vill läsa något av henne, men har ännu inte gjort något år det.

    Grattis i efterskott! Choklad och böcker är perfekta presenter.

  2. Jeg har også noen slike hyllevarmere jeg ikke har lest. Nå har jeg begynt på noen, men det er mange igjen 🙂 Til lykke med fødselsdagen på etterskudd og ha en riktig fin søndag 🙂

  3. Paula Merio

    Den här boken har jag läst och gav den en trea av fem, helt okej alltså. Tack för smakbit, grattis i efterskott, jag fyller år i veckan, trist månad att ha födelsedag på, men firar inte jag heller och inte fyller jag jämnt heller. Trevlig söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s