Just nu i november


Jag har länge tänkt att jag ska haka på forna Kulturkollos efterlevande utmaning Just nu där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Feberflickan av Elisabeth Östnäs. En hyllvärmare som stått i min hylla sedan 2012 och som jag tycker är riktigt bra så här långt. Igår kväll läste jag också ut Hetta av Jane Harper och den passade faktiskt mig bättre än förväntat.

Just nu tittar jag inte på något. Mitt tv-tittande sker i perioder och oftast när jag är sjuk, då kan jag klämma en eller ett par säsonger av något. Jag skaffar bara stremingtjänster när jag blir så jättesjuk och uttråkad och inte orkar läsa men sen säger jag upp dem igen.

Just nu lyssnar jag inte heller direkt på något. Ljudböcker lyssnar jag i princip aldrig på och musik blir det rätt sällan då jag ofta uppskattar tystnaden efter en dag bland lågstadieelever på jobbet. Men i perioder så lyssnar jag på mer musik. Haha, kanske därför jag aldrig riktigt kommit igång med den här utmaningen? Jag är en usel tittare och lyssnare! 🙂

Just nu längtar jag efter Avantgardets nya skiva, jullovet och att covid ska brinna upp och förintas. Det ska också bli skönt när USA-valet är klart och att de förhoppningsvis ska få en normal människa som president igen.

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnna, FannyHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

4 reaktioner på ”Just nu i november

  1. Anna

    Relaterar att man vill ha tyst omkring sig när man väl är hemma från jobb i skolmiljön. Jag är ändå en inbiten lyssnare, lyssnar till och från jobbet och när jag motionerar. Då passar ljudboken bra!

    1. Jag lyssnade från jobbet ett tag tills en våldtäktsman härjade i närheten. Då slutade jag gå med lurar. Och när jag springer vill jag bara lyssna på mina tankar och naturen. 🙂

  2. Kunde inte heller hitta mycket på punkten lyssna just nu. Senaste tiden har vi dock lyssnat på mer musik tillsammans i familjen och det är ganska kul att höra vad tonåringarna väljer. Ljudböcker är jag lite för kass på tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s