Läsplanering januari 2021

Åh ett alldeles nytt år fyllt med nya möjligheter! 2021 är lite som den där partnern som kom efter ditt förhållande med svinet. Det är rätt lätt att framstå som fantastisk i jämförelse!

Jag inleder min läsplanering med en så sjukt ambitiös lista och den baserar jag på 1) mina egenpåtagna utmaningar (mer om dem om ett par dagar) och 2) jag läste så himla mycket i november och december att jag liksom höjt min egen ribba rätt rejält. Sen att jag bara jobbade typ fyra dagar i december p.g.a. sjukdom och jullov och att det nog var det som gjorde att jag läste så många titlar, tja, det verkar jag förmodligen redan ha glömt.

Å andra sidan så inleder jag januari med 11 dagars semester och det lär inte vara några konserter att gå på som stjäl lästid. Men som jag skrev igår så är jag ändå sugen på att hinna göra lite annat också. Idag tog jag t.ex. första löpturen på en månad och det kändes ok. Lungorna hängde med och orken verkar vara tillbaka. Så nu hoppas jag på en januari med mer träning!

Läsplaneringen avslöjar anledningen bakom valet av böcker att läsa vilket då delvis hänger ihop med mina utmaningar. Jag har inte fullt ut bestämt mig kring Törnrosor för den är världens tegelsten samtidigt som jag vill läsa mer King och det var längesen jag träffade just den bokcirkeln nu.

  • Kärlekens magiska regler av Alice Hoffman (bokcirkelbok)
  • Modersmjölken av Nora Ikstena (bokcirkelbok)
  • Törnrosor av Stephen King och Owen King (bokcirkelbok)
  • Depeche Mode – en biografi av Steve Malins (hyllvärmare)
  • Skuggland av Jonas Brun (hyllvärmare)
  • Señor Peregino av Cecilia Samartin (hyllvärmare)
  • Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor av Veronica Linarfve & Mia Ingelström (rec.ex.)
  • My Sister, the Serial Killer av Oyinkan Braithwaite (Vidga vyerna + bokhyllebok)
  • två böcker till Barnboksprat

2 reaktioner på ”Läsplanering januari 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s