Just nu i januari


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Depeche Mode – en biografi av Steve Malins vilket är årets första bok att läsa och dessutom en hyllvärmare. Depeche Mode är ett band som jag gillat sedan jag var typ 10 år, tappade bort ett par år men i modern tid lyssnat ikapp på och jag tycker fortfarande att deras nya grejer är väldigt bra. Jag påbörjade också Törnrosor av Stephen & Owen King igår kväll då jag behövde läsa lite mer på mobilen efter att lampan släckts. 🙂

Just nu tittar jag inte på något och jag har haft en ganska lång period av titt-osugenhet. Däremot ägnade vi nyårskvällen åt att äntligen se klart Game of Thrones. Vi är inte så bra på att kolla på serier även om vi båda väldigt gärna velat se klart den här i evigheter. Skönt också att slippa vara rädd för spoilers för jag visste faktiskt inte hur sagan slutade.

Just nu lyssnar jagKärlekens magiska regler av Alice Hoffman. Det var min tur att föreslå bok för Stäppvargarna och jag tog den här som jag varit lite sugen på. En amerikansk bok vilket inte var i enlighet med mina mål att föreslå mer diversifierad läsning men det blir inte alltid som man tänkt sig. Däremot fanns den bara som ljudbok att få tag i men då kanske jag får lite annat gjort under tiden jag lyssnar.

Just nu längtar jag efter… alltså, jag är fruktansvärt nöjd med att befinna mig i jullovet som ännu varar många dagar. Jag är också glad över att jag orkat starta upp träningen efter det elaka viruset. Så jag trivs liksom himla bra här och nu och längtar inte bort härifrån det minsta faktiskt!

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

4 reaktioner på ”Just nu i januari

    1. Jag ska erkänna att 30 sidor in är den en besvikelse med mest en massa namedropping av obskyra klubbar och undergroundscenens människor i ett 80-tals-London. Jag blev tvungen att googla snabbt på den och läste lyriska recensioner så jag läser vidare så får vi se.

    1. Ja just därför ska du ta det försiktigt. Jag promenerade i 2 veckor efter att jag tyckte att jag blivit frisk men i början av de två veckorna var jag väldigt trött och tung i bröstet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s