Veckans kulturfråga v. 19

Veckans kulturfråga från enligt O lyder:

Vad läser du under den kommande långhelgen?

Jag behöver framförallt plugga under långhelgen och se till att jag kommer ikapp med några saker som jag slarvat lite med. Jag behöver bl.a. avsluta både Om icke vetekornet och Utvandringens tid. Vi har ingen ny bok till nästa vecka utan bara olika texter och utdrag. Förutom det så vore det skönt att avsluta Señor Peregrino då jag behöver börja på omläsningen av Glaskupan till nästa bokcirkelträff med feministiska bokcirkeln. I en annan cirkel ska vi diskutera Roy Jacobsens Underbarn om ca två veckor men jag tror att jag ska lyssna på den så det lär jag inte börja med förrän efter helgen då det är dags att promenera till jobbet igen.

6 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v. 19

  1. har just lyssnat på en video om Sylvia Plath och känner att jag behöver läsa om Glaskupan. i den videon tipsades om en dokumentär om SP i TV2 nu på fredag kl 2000. måste bevakas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s