Just nu i november


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Ormen i Essex av Sarah Perry, Skriv för att läka av Emelie Hill Dittmer och Grim av Sara Bergmark Elfgren. Ormen är en hyllvärmare, Skrivboken läser jag lite i nästan varje dag och gör en eller några övningar och Grim har jag längtat efter länge nu.

Just nu tittar jag inte på något. Jag undviker att börja på någon serie då jag så lätt blir manisk och måste sträckkolla och jag känner inte för att binda upp mig så för tillfället. Däremot har jag läst att det vankas nya avsnitt av Shetland och det ser jag fram emot.

Just nu lyssnar jag inte heller direkt på något. Jag är inne i en fas där jag inte riktigt orkar att lyssna på böcker. Amason släppte dock sitt nya album igår och det ska jag lyssna på.

Just nu längtar jag efter en hel del saker. Men på ett lite mer ytligt plan så ser jag fram emot jullovet trots att jag precis haft ett höstlov samt att trettonde delen om Ruth Galloway är på ingång!

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

4 reaktioner på ”Just nu i november

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s