Just nu i december


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Allt jag önskar mig till jul av Joanna Bolouri som är årets första julbok och nr 3 på min idiot-decemberlista!

Just nu tittar jag på gamla avsnitt av Bonusfamiljen. Jag började titta när det där avsnittet med Patrik som lyfter ut eleven var aktuellt eftersom jag jobbar i skolan. Sen fortsatte jag av bara farten och nu när jag varit sjuk några dagar bestämde jag mig för att se den från början. Min kollega tyckte att den var bättre förr men jag vet inte, jag tycker Eddie bara är onödigt odräglig och sen gillar jag bättre när barnen är tonåringar eftersom det passar in mer i mitt liv. Men det är ändå lite kul att få backstoryn.

Just nu lyssnar jag inte på något men jag har bestämt att jag ska börja lyssna på Tolv hundar i juletid av Lizzie Shane vilken dag som helst.

Just nu längtar jag efter jullovet såklart, även om de sista dagarna på terminen brukar vara ganska mysiga. Men min kropp och hjärna behöver lite längre ledighet nu. Extra plus för snö på jullovet.

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

9 reaktioner på ”Just nu i december

  1. Vet inte riktigt vad jag tyckte om den där lärarscenen. Alla har nog tappat humöret någon gång, men lärare är ju större och starkare, vilket ger ett maktövertag. Obehagligt däremot med det där filmklippet som en mamma delat på FB där en lärare kallar eleverna för femåringar och därefter har sagt upp sig. Tycker nog också serien var bättre förr, men gillar tonåringarna. Saknar däremot Petra Mede.

    1. Är det ett riktigt filmklipp? Det har jag missat. Man brukar ju ofta ledsna lite på en serie som håller på för länge. Men tycker att nästan hela första säsongen handlar om att Patrik är neggo, Eddie skitjobbig och Martin misslyckad med aggressionsproblem. Det blir lite tjatigt. Sen har ju Martins karaktär inte utvecklats alls till fjärde säsongen (jag har inte sett 2 & 3 än) vilket blir fortsatt tjatigt medan Katjas stelhet börjar få en förklaring nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s