Läsplanering februari 2022

Februari är här och jag har som vanligt några läsplaner. Jag hoppas på att fortsätta i och avsluta Time Song, jag har två bokcirklar där jag snyggt nog lyckats sälja in några av mina egna bokhylleböcker och jag tänkte ge mig på en av mina äldsta hyllvärmare. Därtill kommer fyra rec.ex. för Barnboksprat och sen faktiskt nästa månads bokcirkelbok för den tredje cirkeln. Jag hade svårt att somna igår och började då läsa Vaggvisa på telefonen, idag spikades datum för nästa träff och det blev i slutet av mars men nu har jag ju redan börjat, kanske att jag inte prioriterar den då om det blir tajt om lästid. Annars läser jag oftast bokcirkelböckerna typ helgen innan träffen så att de ska vara relativt färska i minnet.

De flesta böckerna den här månaden är korta och det är bra för jag har fullt upp med en massa andra saker här hemma och hinner inte läsa så supermycket. Februari skulle ha bjudit på några konserter men de är avbokade eller framflyttade. Några löprundor vore skönt att komma igång med efter coviden också. Jag jobbade igår och kände mig i princip som vanligt, mycket friskare än efter första vändan. Ett par fina soliga snödagar vore fint i februari också så att vi sen kan lämna snön bakom oss.

  • Time Song av Julia Blackburn (bokhyllebok)
  • Eva ur spillrorna av Ananda Devi (bokcirkelbok/Vidga vyerna/bokhyllebok)
  • Brev till mannen av Bianca Kronlöf (bokcirkelbok/bokhyllebok)
  • Vaggvisa av Leïla Slimani (bokcirkelbok/Vidga vyerna)
  • De glömda kvinnornas röst: doktor Denis Mukwege och kampen för människovärde i krigets Kongo av Birger Thureson (hyllvärmare)
  • Fyra barnböcker (rec.ex. Barnboksprat)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s