Just nu i februari 2022


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Eva ur spillrorna av Ananda Devi och Brev till mannen av Bianca Kronlöf vilket är de kommande två bokcirkelböckerna i två av mina cirklar. Jag har lyckats sälja in bägge titlarna då jag har dem i min egen hylla och sådant känns alltid extra skönt. Däremot går det lite trögt med att hitta läsro för tillfället men jag ska jobba på saken under helgen tänkte jag.

Just nu tittar jagFear the Walking Dead och vi såg precis klart säsong 3 igår. Nu har vi dock äntligen införskaffat säsong 10 av The Walking Dead så vi får se vilken av serierna som vi fortsätter med först. Jag tycker fortfarande att Fear inte är lika bra som den riktiga serien men den har sina stunder och det ska bli kul att se hur Morgan inkorporeras i serien.

Just nu lyssnar jag fortfarande mest på The Limiñanas och allt det som dyker upp när skivan är slut (Spotify ni vet) eftersom att vi fixar ganska mycket här hemma och har musiken som ett jobbmantra. Anika är en av de som ofta snurrar runt efteråt och hennes Nico-röst börjar växa på mig.

Just nu längtar jag efter sportlovet såklart då jag har en del roligheter att stå i.

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

4 reaktioner på ”Just nu i februari 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s