Just nu i augusti 2022


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag fortfarande Wolf Hall. Den är bra men har tagit helt enormt lång tid att läsa fast att jag ändå är en snabbläsare. Igår klämde jag 150 sidor och nu är det kanske 60 sidor kvar eller så som jag hoppas hinna med idag eller imorgon senast. Jag har ju en lång lista på annat att läsa den här månaden!

Just nu tittar jag inte på något och har inte gjort så på hela sommaren. Jag har inte velat titta på något för att frigöra tid till annat. Jag har ett par saker jag kan tänka mig att titta på i höst men får se hur det blir med det. Känns inte som att jag riktigt har tid just nu.

Just nu lyssnar jag mest på musik och sommaren har innehållit många konserter. En nyligen upptäckt favorit är Raketklubben, ett indieband från Dalarna. Fr.o.m. nästa vecka blir det dock lite ljudböcker på schemat.

Just nu längtar jag efter att få njuta av de sista semesterdagarna och sen ser jag fram emot allt som en höststart brukar bära med sig.

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

3 reaktioner på ”Just nu i augusti 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s