Hett i hyllan: Célanire

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Ja men här satt jag i godan ro på torsdag kväll och skulle börja kommentera på veckan Hett i hyllan-inlägg när jag plötsligt insåg att jag inte skrivit något inlägg själv! Jag är så genomtrött just nu och ser fram emot mitt sportlov som inleds imorgon eftermiddag.

Likheterna är stora med förra veckans heta hyllvärmare. Även Célanire köpte jag i mars 2021 då jag ju vill vidga mina läsvyer geografiskt. Maryse Conde är från Guadaloupe och det är ett nytt läsland för mig. Och även Célanire har jag lyckats sälja in i en av mina bokcirklar utan att sen läsa den! Så onödigt men ibland har jag bara inte hunnit med läsandet i livet.

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Célanire

  1. Bokföring enligt Monika

    Guadaloupe är onekligen ett ovanligt läsland. Jag är ganska säker på att jag aldrig har läst något därifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s