Hett i hyllan: Skriv för att läka

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Jag är väldigt fascinerad av skrivande i olika former. Precis som alla andra vill jag gärna skriva en bok någon gång men mitt problem är att jag inte har någon bokidé. 🙂 Jag vill skriva dagbok men misslyckas just nu med att ens fylla i en 5-årsdagbok vilken alltså bara kräver en kort notering varje dag. När jag läste Caroline Säfstrands Skrivklubben för lyckliga slut blev jag intresserad av reflekterande skrivande och någon gång efter att jag läst den såg jag en bekant som skrev om Skriv för att läka. Jag slog till i oktober 2021 och började faktiskt läsa på en gång men kom sedan av mig…

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Skriv för att läka

  1. Bokföring enligt Monika

    Jag hade lite författardrömmar när jag var yngre, men insåg ganska snabbt att jag inte har tålamodet som krävs för att skriva en bok. Inte ens dagbok, som jag började skriva ett otal gånger, men jag höll bara ut några veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s