Hett i hyllan: Bländverk – en skräckantologi

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Som barn läste jag en del skräck, i form av Stephen King. Det var bl.a. Cujo, Christine, Varsel och Pestens tid har jag för mig. Jag testade en Koontz också, Midnatt, och än idag återvänder jag ofta till ett stycke där han beskriver hur människor blir som ihopkopplade med sina datorer. De lever men ändå inte utan sitter liksom bara fastväxta i datorerna. Den passagen har jag läst högt för tonåringen här hemma. 🙂

Någonstans efter småbarnsåren började jag återigen att definiera mig som läsare och det tog ett tag innan jag återupptäckte skräcklitteraturen. Swedish Zombie var en sajt som blev ett förlag som så småningom blev ett annat förlag (och kanske något mer på vägen) vilket hjälpte mig på traven och i oktober 2013 kunde man gratis få fatt i Bländverk – en skräckantologi av Jonny Berg (red).  Den är ännu oläst men jag har läst andra bra skräckböcker från förlaget och det finns många fler att läsa där än. Just den här boken är i och för sig utgiven av Epok förlag vilket Berg startade men som inte finns kvar idag. Boken är en novellantologi med 13 olika noveller.

 

8 reaktioner på ”Hett i hyllan: Bländverk – en skräckantologi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s