Hett i hyllan: Persepolis

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare! Idag en dag försent men bättre det än inte alls!

I februari 2015 höll jag som sagt på att shoppa loss på bokrean och då slog jag till på Persepolis av Marjane Satrapi. Jag hade varit nyfiken på den ett tag och den hade ett fyndpris helt enkelt. Det senaste månaderna har jag haft tanken på att föreslå den i någon av mina bokcirklar men den verkar inte vara så lätt att få tag i för närvarande. Det var Galago som gav ut den i nyutgåva då 2015. Jag har den alltså på svenska men hittar inte den boken online längre så jag bjussar på ett engelskspråkigt omslag här nedanför. Boken är en självbiografisk serieroman om författarinnans uppväxt i Iran efter den islamistiska revolutionen.

9 reaktioner på ”Hett i hyllan: Persepolis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s