Hett i hyllan: Yuko

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

2012 läste jag Skalpelldansen, Jenny Milewskis debut, vilken jag gillade mycket.  Därav var jag sugen på hennes uppföljare, Yuko, så jag önskade mig och fick den när jag fyllde år i november 2015. Boken utspelar sig i en studentkorridor där en tjej flyttar in i ett rum där den tidigare studenten tagit livet av sig… Jag gillar svensk skräck och den här boken är dessutom riktigt snygg!

 

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Yuko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s