Hett i hyllan: Scener ur hjärtat

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Förra veckan berättade jag om en trevlig tradition på en tidigare arbetsplats där man fick välja en pocket som sommarpresent. Jag valde en bok då men så hade jag en stackars kollega som var på vippen att bli utbränd och som inte orkade läsa något så hon skänkte sin bok till mig. Då valde jag Scener ur hjärtat av Malena Ernman & Svante Thunberg eftersom jag såklart var lite nyfiken på Gretas liv och familj. Det här var i juni 2019 så boken är inte särdeles dammig i hyllan ännu. Den är kort och förmodligen väldigt lättläst och klaras säkert av på en kväll eller så.

 

10 reaktioner på ”Hett i hyllan: Scener ur hjärtat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s